«Μαμά, να βάλουμε πάλι το βίντεο της βάπτισης μου να δούμε εκεί που παίζουμε με τον νονό και τη νονά;» «Να γιαγιά κοίτα, εδώ με πετάς στον αέρα και εγώ γελάω!» «Μπαμπά, δείξε μου στο βίντεο ποια είναι τα ξαδέρφια σου που ήρθαν από την Αυστραλία για τη βάπτιση μου;» Το γλυκό μουτράκι σας κοιτάει παιχνιδιάρικα και εσείς ευλογείτε τη στιγμή που αποφασίσατε να παραγγείλετε αυτό το υπέροχο βίντεο που αποτυπώνει την τόσο σημαντική αυτή μέρα. Χιλιάδες μικρές λεπτομέρειες, που είχαν ξεφύγει από την προσοχή σας λόγω του αναμενόμενου άγχους, είναι εκεί μέσα… καλά φυλαγμένες… για πάντα!

Το παιδί σας γελάει βλέποντας τον εαυτό του τόσο μικρό. Σας ζητάει να του συστήσετε ξανά πρόσωπα που δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει καθημερινά. Προσέχει πόσο όμορφο ζευγάρι είστε με το μπαμπά του. Παρατηρεί πόσο έχει μεγαλώσει και το ίδιο. Κι εσείς καμαρώνετε συνειδητοποιώντας πόσο μεγάλωσε! Μέσα σε λίγα χρόνια το βρεφικό προσωπάκι έχει γίνει ήδη παιδικό και μέσα σας ξέρετε, ότι ούτε που θα το καταλάβετε πότε θα έρθει η στιγμή που θα έχετε μπροστά σας έναν έφηβο ή έναν ενήλικα! Ευτυχώς όμως έχετε τις μοναδικές σας στιγμές καταγεγραμμένες, να σας θυμίζουν τις σημαντικές μέρες της ζωής σας, να σας φέρνουν στο νου τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Φτιαγμένο με μια ρομαντική και κάπως ονειρική οπτική, με επαγγελματισμό και γνώση του αντικειμένου, το βίντεο σας ακολουθεί σε όλη σας την ζωή για να σας ξυπνά αυτή την ιδιαίτερη συγκίνηση κάθε φορά που το ξαναβλέπετε. Και ξέρετε ότι με αυτόν τον τρόπο έχετε τις αναμνήσεις σας καλά ασφαλισμένες πέρα από την καρδιά σας και σε μια ταινία, τόσης αξίας όσο και τα άτομα που πρωταγωνιστούν… ανεκτίμητης… ιδίως όταν θα έχετε φτάσει στην ηλικία να το δείχνετε στα εγγόνια σας!